Tandretning

Vil du gerne have foretaget en retning af dine tænder? Hos Haderslev Tandklinik har du mulighed for at få professionel tandretning og tandregulering. Drømmer du om at få et flot og harmonisk smil, der vil forbedre din selvtillid og livskvalitet, kan en tandretning være den rette tandbehandling for dig.

Tandretning for voksne

Det er normalt, at vores tænder flytter sig i takt med, at vi bliver ældre, men det er aldrig for sent at få rettet sine tænder. Tandretning er ikke kun forbeholdt børn med forkert bid. Tandretning bruges også på voksne af kosmetiske eller funktionelle årsager.

Mange har måske en forestilling om, at det er for sent med en retning af skæve tænder, når man er voksen, og at i så fald vil være nødsaget til at skulle gå med togskinner. I dag findes der mange forskellige metoder i forbindelse med tandretning.

Retning af tænder

Kosmetisk tandretning

Vi har i dag mange muligheder for tandretning. Kosmetiske korrektioner kan i en del tilfælde laves på klinikken på 8-16 uger, hvor man bruger en aftagelig skinne. Mere komplicerede tandretninger henvises til specialister og kan desværre tage flere år. Fælles for begge typer er, at den nye tandstilling skal holdes ved lige resten af livet, ellers rykker tænderne sig igen.

Hvis der er behov for fast bøjle har vi mulighed for at lave dem diskrete på forsiden eller evt. at sætte dem på bagsiden af tænderne. Dette vil dog desværre hyppigt fordyre behandlingen.

Tandretning

Retning af tænder

Vil du have foretaget en retning af skæve tænder? Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvilke forskellige behandlingsformer vi tilbyder. Vi har gennem årene hjulpet mange patienter med tandretning og med at få et flot og harmonisk smil. Vi sørger altid for, at du er grundig informeret om dine muligheder for behandling og tandretning.

Vores mission for dig, som ny patient, er, at du skal føle dig tryg og velkommen.

Ønsker du at reservere tid, så book via vores muligheder her:

Bestil her

Tandretning pris

Prisen på en tandretning afhænger af sværhedsgraden af behandlingen og den specifikke situation. Der er forskel på vores tænder og vores ønsker i forbindelse med tandretning, og derfor ville du skulle forbi din tandlæge for at få foretaget en forundersøgelse, før vi kan give dig et prisestimat. Det er ganske uforpligtende at komme forbi til en undersøgelse af dit tandsæt og en snak om de overvejelser og problemer, som du oplever.