Cookiepolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

GDPR Cookie Consent

Funktionel

Anvendelse

Vi bruger GDPR Cookie Consent til administration af cookie-samtykke. Læs mere

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
Udløb
Funktion

Funktionel

Navn
Udløb
vedholdende
Funktion
Gemmer, hvis der er vist en besked

Google Analytics

Statistikker, Funktionel

Anvendelse

Vi bruger Google Analytics til webstedsstatistikker. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Google Analytics fortrolighedserklæring.

Statistikker

Navn
Udløb
2 år
Funktion
Tæller og spore sidevisninger
Navn
Udløb
1 dag
Funktion
Tæller og spore sidevisninger
Navn
Udløb
1 år
Funktion
Tæller og spore sidevisninger

Funktionel

Navn
Udløb
session
Funktion
Provide technical monitoring

WP Engine

Formål, indtil undersøgelsen

Anvendelse

Vi bruger WP Engine til webstedshosting. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse WP Engine fortrolighedserklæring.

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
Udløb
session
Funktion
Navn
Udløb
session
Funktion
Navn
Udløb
session
Funktion
Navn
Udløb
session
Funktion
Navn
Udløb
session
Funktion
Navn
Udløb
session
Funktion
Navn
Udløb
session
Funktion

Complianz

Funktionel

Anvendelse

Vi bruger Complianz til administration af cookie-samtykke. Læs mere

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart. For mere information, bedes du læse Complianz fortrolighedserklæring.

Funktionel

Navn
Udløb
365 dage
Funktion
Opbevare cookie-samtykkeindstillinger
Navn
Udløb
365 dage
Funktion
Gemmer accepteret cookie-politik-id
Navn
Udløb
365 dage
Funktion
Opbevare cookie-samtykkeindstillinger
Navn
Udløb
365 dage
Funktion
Opbevare cookie-samtykkeindstillinger
Navn
Udløb
365 dage
Funktion
Opbevare cookie-samtykkeindstillinger
Navn
Udløb
365 dage
Funktion
Opbevare cookie-samtykkeindstillinger
Navn
Udløb
365 dage
Funktion
Store if the cookie banner has been dismissed

Diverse

Formål, indtil undersøgelsen

Anvendelse

Deling af data

Deling af data afventer undersøgelse

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
20590552045d650ff6e1f92872165786
Udløb
Funktion
Navn
122764682062906f8287acd070732222
Udløb
Funktion
Navn
1273553781629071464f4b2172288755
Udløb
Funktion
Navn
2025295269629070ee9163e289798992
Udløb
Funktion
Navn
21851778762906ff835e68798145740
Udløb
Funktion
Navn
182107410562907c1e975ca200444944
Udløb
Funktion
Navn
103033389862906ecb82fbe125365379
Udløb
Funktion
Navn
2517026262906ea62058d634470495
Udløb
Funktion
Navn
71036008962906f5e0c9be921797879
Udløb
Funktion
Navn
187282638662906efab867b908472389
Udløb
Funktion
Navn
122809646962906f4453ac3168098389
Udløb
Funktion
Navn
145494817362907d9abff37321820023
Udløb
Funktion
Navn
1677310397629070cf8bf7a741131937
Udløb
Funktion
Navn
58637513eb952
Udløb
Funktion
Navn
5852a48116425
Udløb
Funktion
Navn
1531456063629070312892a869819809
Udløb
Funktion
Navn
89725460462907609abb3c454251229
Udløb
Funktion
Navn
panels_clipboard_9
Udløb
Funktion
Navn
22023772262b9b8e39c175876933071
Udløb
Funktion
Navn
23479348462b9b9c7be736821776103
Udløb
Funktion
Navn
213957679162b9b8f12fda8713939279
Udløb
Funktion
Navn
12083739762b9b353c37e9284707185
Udløb
Funktion
Navn
58637c1a4d851
Udløb
Funktion
Navn
2067907916227619ef3815168280739
Udløb
Funktion
Navn
58637c1e3466c
Udløb
Funktion
Navn
142299229562b9b89e4db14836986893
Udløb
Funktion
Navn
1202664247622761158848e332958825
Udløb
Funktion
Navn
1202664247622761158848e332958825
Udløb
Funktion
Navn
5852ad92f321c
Udløb
Funktion
Navn
5666884366323147f2541d342506600
Udløb
Funktion

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@supertand.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Haderslev Tandklinik
Storegade 30
6100 Haderslev
info@supertand.dk
+45 74 52 43 03