Tandeftersyn

Har du brug for at komme til tandlæge og få et eftersyn, står vi hos Haderslev Tandklinik klar til at tage imod dig. Vi har mange års erfaring med tandeftersyn, og vi vil råde dig til, at du regelmæssigt får foretaget et tandeftersyn. Tandeftersynet kan være med til forebygge evt. begyndende tandskader, caries og paradentose.

Hvor ofte du bør komme til tandeftersyn er en individuel vurdering, baseret på din situation og hvor ofte du oplever problemer med tandsten, misfarvninger mv. Som en normal tommelfingerregel, siges der, at du bør komme til tandeftersyn mindst én gang om året. I nogle tilfælde kan det dog være fordelagtigt at komme til tandeftersyn hver halve år eller hver tredje måned.

Hos Haderslev Tandklinik sørger vi naturligvis for at vurdere din situation, så du kun kommer til tandlæge i det interval, der er nødvendigt for at holde dine tænder raske, sunde og flotte. Når det er tid til et tandeftersyn, sørger vi for at kontakte dig i god tid, så du kan nå at planlægge dit næste tandlægeeftersyn. Klik på nedenstående knap for at gå til vores kontaktside.

 

Tandeftersyn hos tandlæge

Hvordan fungerer et tandlægeeftersyn?

Et tandeftersyn hos Haderslev Tandklinik foretages via en undersøgelse af dine tænder, tandkød og mundhule. Vi tager en fuld kontrol af alle dine tænder, hvor vi bl.a. tjekker efter udvikling af caries, tandskader, paradentose og tandsten.

Derudover kan vi, I nogle tilfælde, bruge røntgenbilleder af dine tænder, til at vurdere om du har huller eller lignende. Hvis du ikke har fået taget røntgenbilleder, kan disse tages på klinikken. Røntgenbillederne er et vigtigt værktøj i at identificere opstående problemer på et tidligt stadie, så de ikke når at udvikle sig og blive værre. I sammenhæng med et tandeftersyn, sørger vi naturligvis også for en tandrensning.

Kom og få et tandlæge eftersyn

Vi vil altid anbefale dig, at du modtager en tandrensning i forbindelse med dit tandeftersyn. På denne måde får du den bedste mulighed for at forebygge tandproblemer, og derudover fjernes misfarvninger mv., så du får et flot smil.

Hvis du har tandlægeskræk, så er vi gode til at hjælpe dig gennem tandeftersynet på en god og forsigtig måde, så du føler dig tryg under forløbet. Vi ønsker alle får en god oplevelse hos os, og derfor vil vi meget gerne vide, hvis du ikke er helt tryg ved dit tandeftersyn.

Hvad er prisen for et tandeftersyn?

Du kan finde vores pris på tandeftersyn samt alle vores andre behandlinger her. Vi følger de fastlagte priser for tandeftersyn, så du kan trygt bestille tid hos Haderslev Tandklinik, velvidende at du får den rigtige pris – og hvis du er medlem af Danmark, har du naturligvis mulighed for at få tilskud til din behandling.

Book tid til tandeftersyn

Hvis du har behov for at få foretaget et tandeftersyn, kan du altid kontakte os. Du har mulighed for at bestille en tid online, eller du kan kontakte os via telefon eller mail. Hos Haderslev Tandklinik er du garanteret professionelle tandlæger, som alle vil sørge for, at du får et trygt og sikkert tandeftersyn.

Er du interesseret i at læse mere om vores andre behandlinger?