Tandbehandlinger

Dine egne tænder – hele livet. Det er én af vores mange målsætninger hos Haderslev Tandklinik. Et realistisk mål for langt de fleste, der jævnligt modtager kvalificeret tandbehandling og vurdering af deres tænder.

Hos Haderslev Tandklinik er langsigtede behandlingsplaner en naturlig del af dit besøg hos tandlægen. Vi laver løbende status på dit tandsæt og finder sammen med dig frem til den rette tandbehandling.

Planen for behandlingen af dine tænder kan ofte opdeles i flere faser: en akut, hvor evt. smerter og generende tilstande afhjælpes, en fase hvor caries og tandkødsproblemer afhjælpes, og endelig en plan for den fase hvor tandsættet forstærkes, og hvor der tages store hensyn til det æstetiske resultat.

behandlinger hos tandlæge kolding

Vi taler om nødvendige tandbehandlinger, der skal laves på sigt, og om hvordan du selv kan være med til at forebygge. Desuden aftaler vi opfølgning og kontrol af behandlingerne.

Hos Haderslev Tandklinik er du altid selv med til at vurdere og bestemme forløbet af behandlingsplanen, hvor vores professionelle tandlæger naturligvis assisterer dig, så du kan tage den rigtige beslutning til din situation.

Vi tilbyder de fleste tandbehandlinger, hvilket du kan læse mere om i menuen til venstre. Derudover er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om dine muligheder for en tandbehandling hos Haderslev Tandklinik.

 

Priser på tandbehandlinger

Hvis du er interesseret i at læse mere om, hvad din tandbehandling kommer til at koste, så kan du se vores priser på prissiden her. Inde på prissiden kan du se estimater for de forskellige tandbehandlinger, men i mange tilfælde vil det være nødvendigt med en forundersøgelse for at konstatere omfanget (og derved prisen) af behandlingen.

Bestil tid hos Haderslev Tandklinik

Står du med et behov for en tandbehandling, eller er det blot på tide med dit tandeftersyn, så kan du ringe til os og bestille en tid. Vores tandlæger og tandplejere står klar til at give dig en god service, hvor du bliver behandlet professionelt og med omtanke.

Bestil tid

Du kan booke online eller via telefon på 74 52 43 03.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på klinikken.

Smertefri tandbehandling

Hvis du døjer med tandlægeskræk, er vi også gode til at få dig sikkert igennem din tandbehandling. Vi rådgiver dig indledningsvist og finder frem til den bedste tandbehandling for dig, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Vi har vores egen narkoselæge hos Haderslev Tandklinik, som kan tilbyde sedering under din tandbehandling. Det virker beroligende og hjælper dig til at slappe af under behandlingen.

Vil du høre mere, så er du altid velkommen til at kontakte os. Ellers kan klikke på billedet her ved siden af, hvor du finder yderligere information om tandbehandlinger.

Er du interesseret i at læse nærmere om vores tandbehandlinger?