Kunderne mener…

Mange af vores patienter har gået på klinikken i årevis. Det er vi stolte af. Men også ydmyge overfor - det forpligter nemlig.

Derfor foretager vi løbende målinger af kundernes tilfredshed. De seneste tilfredshedsundersøgelser har vist, at kunderne er særdeles tilfredse med både behandlingerne, personalet og klinikken.

Er du patient i klinikken, og ønsker du at skrive en anmeldelse om Haderslev Tandklinik? Klik på en af boksene nedenfor for at skrive en anmeldelse.

kunderne mener tandlæge kolding

Dét siger vores kunder:

"Jeg synes, det er rart at komme hos jer, da I altid er søde. Hvis jeg har spørgsmål, svarer I gerne på dem - det synes jeg er rart."

"Professionelt personale. Der gives altid tid til god information. Rolig atmosfære i klinikken."

"Information om behandlingens omfang under konsultationen samt effektiviteten af behandlingen."

"Jeg har alt positivt at sige om stedet, de er virkelig søde og ikke mindst super kompetente mennesker. Jeg har aldrig været glad for at gå til tandlæge og har været i hænder på en masse forskellige, men hos Haderslev Tandklinik er der et stort overskud og en kæmpe forståelse overfor tandlægeskræk.

Man er i gode hænder og de går ikke igang med noget før man er klar til det. Der er plads til det hele hos dem. En klar anbefaling værd."

"Tryg ved at jeg behandles af samme tandplejer eller tandlæge hver gang."

"Er tilfreds med hele teamet."

"Jeg oplever, at man er meget professionel og venlig."

"Jeg bliver altid mødt med smil og venlighed. Jeg får altid svar på de spørgsmål, jeg stiller, også selv om der nogen gange er travlt."

Vores mission er, at du som patient skal føle sig tryg og velkommen

Vi glæder os til at tage imod nye såvel som faste patienter. Ønsker du at reservere tid, så book via vores muligheder herunder:

Bestil her