Tandbroer

Er du interesseret i at vide, om tandbroer er en mulig løsning for dig? Her på siden kan du læse mere om vores behandling med tandbroer. Hos Haderslev Tandklinik har vi mange års erfaring med at hjælpe vores patienter med at få en flot og naturlig tandbro - en effektiv løsning til at erstatte manglende tænder og genoprette dit smil.

Hvad er en tandbro?

En tandbro bruges, hvis du mangler en eller flere tænder. Broen bliver limet på dine eksisterende tænder, hvilket giver et naturligt udseende og er en komfortabel løsning. Den sidder fast i munden og føles som dine egne tænder. Tandbroer fremstilles i porcelæn og er både pæne og velfungerende.

 

Fordele ved bro på tænderne

Tandbroer er en effektiv løsning for at erstatte manglende tænder, og der er en række fordele hermed. For det første kan de hjælpe dig med at få et flot og naturligt resultat, som vil kunne forbedre din selvtillid og livskvalitet.

For det andet opnår du en god tyggefunktion med en bro, så den endda også vil føles og fungerer som en naturlig tand. Derudover er en tandbrobehandling også både holdbar og effektiv, så du ikke skal vente i lang tid, hvis du har mistet en tand og ønsker at erstatte den med en ny.

En tandlæge er i gang med at lave tandbroer på patient

Smerter og holdbarhed

Efter indsættelse af en tandbro kan der forekomme en vis følsomhed over for kulde og varme, men dette er normalt og vil som oftest aftage over tid. Med korrekt tandpleje og vedligeholdelse kan en bro til tænderne holde i mange år. Det er dog vigtigt at bemærke, at ligesom naturlige tænder, kan tandbroer blive beskadiget og kræver regelmæssige tandlægebesøg.

Tandbro hos tandlæge i Haderslev

Hvad koster en tandbro?

Prisen på en tandbro kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder antallet af manglende tænder og om der er behov for yderligere tandbehandlinger. Hos Haderslev Tandklinik stræber vi efter at tilbyde konkurrencedygtige priser på tandbroer.

Du finder vores vejledende priser her, hvor du blandt andet finder prisen på en tandbro i tre led. Hvis du er Medlem af Danmark, har du mulighed for at søge tilskud til tandbehandling.

Tandbro eller implantat?

Valget mellem en bro og et tandimplantat afhænger af flere faktorer, herunder tilstanden af patientens tænder. Mens implantater ikke involverer de omkringliggende tænder, kræver tandbroer beslibning af nabotænderne. Dette kan være en ulempe for nogle patienter, men for andre kan en tandbro være den optimale løsning.

 

Kan man få tandbro på fortænder?

Ja, du kan godt få en bro på fortænderne. Hvis du mangler en fortand, kan en tandbro være en effektiv løsning. Vi kan lave en bro til tænder, der passer perfekt til dit smil, både i form og farve, så den ser naturlig ud og føles komfortabel.

Vores mission for dig, som ny patient, er, at du skal føle dig tryg og velkommen.

Ønsker du at reservere tid, så book via vores muligheder her:

Bestil her

Få lavet tandbroer hos Haderslev Tandklinik

Hvis du har spørgsmål om tandbroer, eller hvis du gerne vil bestille en tid til en konsultation, er du velkommen til at kontakte os. Når du får en tandbehandling hos os, vil vi altid tage udgangspunkt i den enkelte patient. Vores tandlæger og tandplejere vil sammen med dig for at sikre, at din tandbro er skræddersyet til dine behov og forventninger. Vi sørger for at sikre, at din tandbro ikke kun ser naturlig ud, men også at den er holdbar.

Er du interesseret i at læse mere om vores andre behandlinger?