Nyheder

Vi opdaterer løbende med information omkring nyheder fra klinikken. Vi håber, du vil læse med omkring nogle af de emner, som vi skriver om.

Hvis du har et emne, som du gerne vil have, vi undersøger, så er du velkommen til at kontakte os.

Åbningstider i jul og nytår

Kære Kunder, I anledning af julen vil vi gerne takke jer for jeres fortsatte tillid til Haderslev Tandklinik. Vi ønsker jer en glædelig jul og et godt nytår. Bemærk venligst vores åbningstider i julen og det nye år: Fredag d. 22. december: 8:00 – 12:00 Onsdag d. 27. december: 8:30 – 16:00 Torsdag d. 28. […]

Kim vikarierer under Dittes barsel

Kære patienter, vi ønsker at informerer jer om, at tandlæge Ditte Vedel Hansen går på barsel i uge 34. Tandlæge Kim Wrensted Jensen vil vikariere i hendes sted. Vi ønsker Ditte en rigtig god barsel.

Visdomstand operation

Ny tandplejer i klinikken

Det glæder os at kunne meddele, at Marie Krog Iwers starter som tandplejer hos Haderslev Tandklinik d. 1. august 2023. Vi ser frem til et rigtig godt samarbejde!

Birgitte stopper som tandplejer

Birgitte Skovdal stopper desværre som tandplejer i klinikken pr. 31/5, da hun har valgt at søge nye udfordringer. Vi takker for et rigtig godt samarbejde de sidste 22 år, og vi ønsker hende alt det bedste fremover. Vi arbejder i øjeblikket på at finde en ny tandplejer. Derudover går tandlæge Ditte på barsel d. 25/8. […]