Tandlægetjek

Et tandlægetjek er en rutinemæssig undersøgelse af dine tænder og tandsundhed. Det er en god idé at gå til regelmæssige tandlægetjek for at opretholde en sund mundhygiejne.

Haderslev Tandklinik er en moderne tandlægevirksomhed med mange års erfaring i at foretage tandlægetjek. Vi opdaterer løbende både vores udstyr og viden inden for faget, så vores patienter kan få en professionel tandbehandling. Vi tilbyder et behageligt og imødekommende miljø, hvor patienter kan føle sig trygge og i gode hænder.

Bestil tid

Du kan booke online eller via telefon på 74 52 43 03.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på klinikken.

Hvad indebærer et tandlægetjek?

Et regelmæssigt rutinetjek indebærer normalt en undersøgelse af tænder, tandkød og mundhule for at identificere og forebygge eventuelle tandproblemer. Du får et grundigt eftersyn, hvor vi tjekker dine tænders generelle tilstand samt for tandsten, plak, huller i tænderne, tandkødsbetændelse og andre tandsygdomme. Ud fra undersøgelsen kan vi få et overblik over, om der er behov for yderligere behandling af dine tænder.

Til et tandlægetjek vil du som oftest blive tilbudt en tandrensning. I visse tilfælde vil du også få taget røntgenbilleder af dine tænder, hvilket kan være et vigtigt værktøj i at identificere opstående problemer på et tidligt stadie.

Det er forskelligt, hvor ofte du skal have et tjek hos tandlægen, da dette afhænger af individuelle behov.

Hvad koster et tandlægetjek?

Prisen for et tandlægetjek er fast og den samme hos alle danske tandlæger. Det gælder blandt andet undersøgelse, tandrensning og røntgenbilleder. Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, kan du være berettiget til et tilskud til din tandlægebehandling, herunder tandlægetjek.

Knap: Se om du er berettiget til tilskud https://www.sygeforsikring.dk/tilskud

Nye og faste patienter

Er du ny patient hos Haderslev Tandklinik, skal du selv bestille tid til et tandlægetjek. Den første konsultation indbefatter ofte 2 røntgenbilleder og en tandrensning. Hvis du er en ny patient, skal du ringe til klinikken for at booke en tid.

Hvis du er fast patient i vores klinik, vil vi som regel indkalde dig på baggrund af en aftale med dig om, hvor ofte det er nødvendigt med et tjek. Hvis der er behov for hyppigere besøg, vil din tandlæge anbefale dette. Hos Haderslev Tandklinik kan du booke online, hvis du allerede er fast patient i klinikken.

Forskellige nuancer til krone på tand

Få et tandlægetjek hos Haderslev Tandklinik

Regelmæssige tandlægebesøg er en afgørende del af at opretholde et sundt tandsæt og forebygge problemer. Hos Haderslev Tandklinik kan du få lavet stort set alle tandbehandlinger, og vi sikrer, at du får netop den behandling, som dine tænder har brug for.

Tandlægerne og tandplejerne på klinikken udfører en grundig undersøgelse for at identificere eventuelle tandproblemer og kan give dig råd om, hvordan du kan forbedre din mund- og tandsundhed. Vi lægger stor vægt på at skabe en afslappet og behagelig atmosfære for vores patienter og på at give dig en professionel tandpleje. Du er velkomment til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en tid.

Hvorfor vælge Haderslev Tandklinik?

Hos Haderslev Tandklinik er vores mål at tilbyde vores patienter den bedst mulige tandbehandling i en komfortabel og afslappet atmosfære, hvor vores patienter kan føle sig trygge og i gode hænder.

Kontakt os i dag for at booke en konsultation, og lad os hjælpe dig med at finde den helt rette behandling til dine tænder.

Moderne klinik og professionelt personale

Vi tager løbende efteruddannelse, og vi opdaterer løbende både klinikken og vores udstyr, så vi kan tilbyde de nyeste og mest moderne behandlingsformer.

Højeste kvalitet til en fair pris

Tænder er forskellige, og derfor varierer sværhedsgraden af behandlingerne. Dog er vores prispolitik simpel – alle patienter får samme tilbud.

Tryg og personlig konsultation

Hos os er du altid selv med til at bestemme forløbet, hvor vores professionelle tandlæger naturligvis assisterer og vejleder dig, så du kan tage den rigtige behandling.