Porcelænsfacade

Hvis du ville ønske, at dit smil var smukkere, end det måske er i dag, så kan porcelænsfacader være en oplagt mulighed for dig. Hos Haderslev Tandklinik har vi stor erfaring med at lave porcelænsfacader. Du er velkommen til at kontakte os her, hvis du gerne vil bestille en tid, eller du kan læse videre og blive klogere på, hvad porcelænsfacader er.

Hvad er porcelænsfacader?

Porcelænsfacader på tænder kaldes for ”veneer” på engelsk, hvilket hentyder til, at det er et lag, der bliver sat udenpå noget eksisterende. Det er netop tilfældet med tandfacaden i porcelæn.

Porcelænsfacader er en kosmetisk behandling, og der kan være flere grunde til, at man vælger at få lavet denne behandling. Dine tænder vil komme til at se pænere ud, og du vil bedre kunne beskytte dine eksisterende tænder.

Porcelæn er kendt for at være et hårdt og holdbart materiale, og det er derfor velegnet til at lægge udenpå tænder. Du kan dermed forny dit smil og passe på dine tænder uden at få indsat implantater. Alt det kræver er blot, at du har tænder, som de såkaldte porcelænsskaller kan sættes udenpå.

Porcelænsfacader hos kompetente tandlæger

Hvilke muligheder er der med porcelænstænder?

Porcelænsskallerne laves specielt til dig, og dermed sikrer vi, at de passer til dine tænder. Du har dog mulighed for at ændre dine tænders udseende en smule.

Vi tager et aftryk af dine tænder for at sikre os, at du får et flot endeligt resultat, men du har stadig mulighed for at justere på dine forreste tænders udseende ved at ændre farve eller form på porcelænsskallerne. Det er helt op til dig, om du vil have meget hvide porcelænsfacader på tænderne, eller om du vil have nogle, der er mere neutrale og ligner dine almindelige tænder.

Oftest vil det være oplagt at vælge en nuance, som ikke ligger alt for langt fra dine nuværende tænders farve. Selvom hvide tænder er flotte, kan det hurtigt komme til at se unaturligt ud.

Hvad er fordelene ved at få en porcelænsfacade?

Der er flere fordele ved at få lavet en porcelænsfacade på tænderne. Hvis dine tænder er medtagede, kan det være ønskeligt at forskønne dem med porcelænsfacader, men derudover vil du også få en skal, som beskytter dine tænder. Jo pænere dine tænder er, jo mere lyst vil du formentlig have til at smile.

Få lavet en porcelænstand og se pris herpå

Hvad er prisen på porcelænsfacader?

Prisen på porselænstænder varier alt efter dine ønsker. For at kunne give dig en konkret pris på, hvad det vil koste for dig at få porcelænsfacader på dine tænder, har vi brug for at se nærmere på dig og dine tænder, da prisen afhænger af flere faktorer.

En porcelænsfacade holder i ca. 10-15 år. Sammenlignet med større behandlinger eller implantater, er en porselænsfacade en både smuk og langtidsholdbar løsning.

Få en tryg behandling hos Haderslev Tandklinik

Hos Haderslev Tandklinik har vi mange års erfaring med at hjælpe patienter med tandproblemer og med farveændringer på tænderne. Vi stræber altid efter at levere et tilfredsstillende resultat for vores patienter og samtidig sikre os, at de er i gode, kompetente hænder. For os er det meget vigtigt, at du føler dig godt tilpas før, under og efter behandlingen.

Hvis du er interesseret i at få lavet en smuk og holdbar porcelænsfacade, så er du velkommen til at ringe til os og booke en tid. Du er ligeledes velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende porcelænsfacader. Vi hjælper dig at få lysten til at smile tilbage.

Er du interesseret i at læse mere om vores andre behandlinger?