Tilpasset bideskinne

Skærer du tænder? Hos Haderslev Tandklinik tilbyder vi en tilpasset bideskinne til dig, der har tendens til at skære tænder i løbet af natten. Man kan nemlig få gener af at skære tænder om natten. Det kan for eksempel give smerter eller ubehag i din kæbemuskulatur eller i kæbeleddet, og det øger sliddet på dine tænder.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe patienter, der døjer med at skære tænder, og vi hjælper med at finde den rette bideskinne til dig. Du er velkommen til at kontakte os her, hvis du ønsker at ringe og booke en tid.

Stop med at skære tænder med bideskinne

Har du smerter i ørerne, isninger i tænderne eller smerter ved kæben? Det kan også være, at du ofte oplever en irriterende spændingshovedpine? I så fald vil en bideskinne med sikkerhed kunne aflaste dig. At skære tænder om natten er helt almindeligt. Det er ikke engang sikkert, at du selv er klar over, at du skærer tænder. Det er nemlig noget, der som regel finder sted ubevidst, mens du sover om natten. Det kan dog også foregå i løbet af dagen.

Hårde og bløde bideskinner

En bideskinne, der er tilpasset til dine tænder, kan hjælpe dig i forhold til at beskytte dine tænder mod slid og alle andre gener. Vi tilbyder desuden bideskinner mod snorken, så du kan afhjælpe dit snorkeproblem.

Hvis du skærer eller bider tænder om natten, tilbyder vi hos Haderslev Tandklinik en bideskinne, som kan aflaste dine gener. Vi tilbyder både hårde og bløde bideskinner. Når du bestiller en tid i vores klinik, vil vores professionelle og erfarne tandlæger gå ind at vurdere, hvilken type bideskinne du har behov for. Det er nemlig forskelligt fra person til person, afhængigt af hvilke problemer du døjer med. Ligegyldigt hvilken type skinne du har brug for, får du altid hos os en god og fair pris på bideskinner.

Hvorfor skærer man tænder?

Det vides ikke med sikkerhed, hvorfor der er nogle mennesker, der skærer tænder om natten. Dog ved man, at det primært skyldes noget i centralnervesystemet, og det kan blive påvirket af forskellige parametre. Disse er blandt andet medicin, koffein og nikotin, ligesom det kan påvirkes af psykologiske faktorer. Eksperter placerer det at skære tænder om natten mellem en slags søvnforstyrrelse og et ganske almindeligt bevægelsesmønster.

Det skal nævnes, at det oftest er ganske ufarligt at skære tænder, og at der er mange mennesker, der gør det. Det kan dog også resultere i gener og slid, hvorfor det er en god idé at få det undersøgt.

Bideskinne mod at skære tænder

Med en bideskinne kan du få afhjulpet nogle af de komplikationer og gener, du oplever i forbindelse med at skære tænder. Bideskinnen fungerer ved, at den går ind og aflaster dine kæbe- og tyggemuskler, og på den måde mindsker den det sammenbid, der er mellem tænderne. Skinnen forhindrer altså, at der forekommer yderligere slitage på dine tænder, ligesom den hjælper til mere afslappede kæbemuskler.

Oftest bruger man sin bideskinne om natten, da det er her, at man bider sine tænder hårdt sammen eller skærer tænder. Den kan dog også sagtens anvendes i løbet af dagen. Det kan for eksempel være, hvis du har behov for at aflaste dine muskler i kæben, når du kører bil eller er derhjemme og slapper af.

Sådan ved du, om du skærer tænder

Eftersom de fleste mennesker skærer tænder om natten, kan det være svært at vide, om man også selv gør det. Der er dog en række symptomer, du kan være opmærksom på, da disse som regel er tegn på, at man skærer tænder. Disse er:

  • Nakkespændinger og hovedpine
  • Smerter ved kindbenene og kæbemusklerne
  • Smerter i ører og ansigt
  • Knæklyde fra kæbeleddene
  • Slid på dine tænder
  • En susen for øret

Du bør desuden være opmærksom på, om du ofte føler dig træt, når du vågner om morgenen, og altså sjældent er frisk og veludhvilet. Kan du nikke genkendende til dette eller ét af de andre ovenstående symptomer, bør du kontakte os og bestille en tid. Vores erfarne og dygtige tandlæger vil hurtigt kunne vurdere, om du vil kunne have gavn af en tilpasset bideskinne.

Erfaren og professionel tandklinik med afslappet atmosfære

Haderslev Tandklinik er en yderst erfaren og professionel klinik, der tilbyder forskellige tandbehandlinger udført af vores dygtige og kvalificerede personale. Desuden benytter vi os altid af moderne teknikker, hvilket giver os de bedste muligheder for at give dine tænder den bedst mulige behandling. Endelig vil du til hver en tid føle dig tryg og tilpas i vores klinik, hvor der er en afslappet og god atmosfære.

Kontakt os, og hør mere om vores lave pris på bideskinne

Søger du bideskinne hos tandlægen, er du kommet til det rette sted. Vil du høre mere om vores priser på bideskinner, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig og finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

parodontose - Tandlaege kolding